H&P Moulding

Kwaliteitsborging

Wij zijn ISO 13485: 2016 gecertificeerd.

Kwaliteit begint bij de aanvang van elk project. Vanaf het eerste contact met H&P Moulding tot de levering van de laatste onderdelen, is elke fase in detail onderzocht en grondig gecontroleerd op nauwkeurigheid en consistentie.

Elke succesvolle project begint in matrijzen opslag magazijn waar matrijzen preventief onderhouden en geconserveerd gereed staan voor de productie van onderdelen. Als preventief onderhoud geverifieerd is, wordt de matrijs ingebouwd. Tijdens de productie wordt procescontrole uitgevoerd op dimensionele, visuele en overeengekomen functionele kwaliteitskenmerken. Meet- en beproevingsapparatuur is opgenomen in het kalibratieprogramma.

Kwaliteitsborging is ingebed in de gehele organisatie en noodzakelijk om aan te tonen dat de geproduceerde onderdelen reproduceerbaar aan de gevraagde specificatie voldoen.

Ontwikkeling voor produceerbaarheid beoordelingen worden uitgevoerd om ervoor te zorgen dat het project op een beheerst en gecontroleerde manier verloopt. Overwegingen voor kwaliteit, de robuustheid van het proces en de mogelijkheid om te controleren en meten gebeuren zo vroeg in het proces mogelijk.

Naar aanleiding van FMEA resultaten en andere kwaliteitseisen wordt een controleplan opgesteld waar alle essentiƫle eisen in zijn vastgelegd. Controle van matrijsafmetingen evenals gereed product afmetingen vereisen meting met adequate meetapparatuur zoals schuifmaat met constante meetdruk, hoogtemeters en meetmicroscoop.

Product behandeling is ook een noodzakelijke overweging. Bij kleine of micro onderdeeltjes kan vervuiling tot kwaliteit afbreuk leiden. Gevoelige functies moeten met juiste processen worden gecontroleerd om te zorgen dat producten onbeschadigd bij de klant aankomen. Automatisering en/of cleanroom spuitgieten kunnen hiervoor noodzakelijk zijn.

In staat zijn deze onderdelen constant en reproduceerbaar in zowel prototype volumes als hoge productievolumes tegen concurrerende prijzen te leveren is de kracht van H&P Moulding.

H&P Moulding heeft al meer dan 30 jaar ervaring in hoge precisie spuitgieten en micro-molding en al weer ruim 20 jaar in het spuitgieten in een cleanroom.