H&P Moulding

Visie en missie

Visie
Bekend zijn als een innovatieve producent van hoogwaardige kleine precisie spuitgietproducten.

Mission Statement
Onze missie is om een partner te zijn die innovatieve, duurzame, snelle, high-tech productie oplossingen realiseert, die de verwachtingen van onze klanten zal overtreffen.

Door duurzame relaties, zullen we gebruik maken van onze bewezen ervaring die onze klanten zal helpen om kwalitatieve waarde toe te voegen in hun respectievelijke markten.

We zullen onze lean ingerichte organisatie, gemotiveerde mensen, efficiënt en effectieve manier van werken en klantgerichtheid gebruiken, voor het verbeteren van onze wereldwijde klanten, onze medewerkers, onze aandeelhouders en onze Gemeenschap.

M.V.O. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen maakt onlosmakelijk onderdeel uit van ons beleid en dagelijkse manier van werken.

 

 

Milieu beleid
Het milieu beleid van H&P Moulding is om te functioneren met inachtneming van alle toepasselijke milieuvoorschriften; maatregelen ter voorkoming van verontreiniging en verspilling bij alle operaties en activiteiten; en voortdurend verbeteren van onze operaties en activiteiten om ons milieu te beschermen.

In ons beleid en dagelijkse manier van werken streven wij erna de Cradle to Cradle filosofie te bewerkstelligen.